Final Schedule with Slides is now available...   |   Attend the World's First Agile Job Fair
 

Scaling Agile Adoption

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00

Software Design in the 21st Century

schedule 09:00 AM - 10:00 AM place Grand Ball Room
Intermediate Session
Keynote
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM place Grand Ball Room
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30
Talk Talk Tutorial
11:30
Talk Talk
12:00

Presentation by HP [Title Sponsor]

schedule 12:00 PM - 12:30 PM place Sigma
Beginner Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
12:15

Presentation by Siemens [Theme Sponsor]

schedule 12:15 PM - 12:30 PM place Grand Ball Room
Beginner Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  

Lightning Talks (1)

schedule 12:15 PM - 12:30 PM place Esquire
Advanced Session
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 Mins)
01:30

Caramelising bad apples

schedule 01:30 PM - 02:15 PM place Grand Ball Room
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
Experience Report Workshop
02:30
Talk Experience Report
02:55

From Practitioner to Coach

schedule 02:55 PM - 03:15 PM place Esquire
Beginner Session
Experience Report
03:00

Presentation by Valtech [Gold Sponsor]

schedule 03:00 PM - 03:15 PM place Sigma
Beginner Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
03:15

Coffee/Tea Break

schedule 03:15 PM - 03:30 PM (15 Mins)
03:30
Talk Talk Workshop
04:30

Stories from 10 Years of Extreme Programming

schedule 04:30 PM - 05:15 PM place Grand Ball Room
Intermediate Session
Talk
Case Study
05:00

Lightning Talks (2)

schedule 05:00 PM - 05:15 PM place Sigma
Advanced Session
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
05:30
Talk Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
06:30
Keynote
07:30

Closing Talk

schedule 07:30 PM - 07:45 PM place Grand Ball Room
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
08:00

Dinner, Agile Art and Networking

schedule 08:00 PM - 11:00 PM (180 Mins)
 

Offshore/Distributed Agile

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00
Keynote
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM place Grand Ball Room
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30
Talk
theaters Slides  
Experience Report
theaters Slides  

Agile MythBusters

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Sigma
Advanced Session
Workshop
10:55
Experience Report
11:30
Case Study
theaters Slides  
Experience Report Talk
11:55
Experience Report
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 Mins)
01:30

Scaling Agile Engagement

schedule 01:30 PM - 02:15 PM place Grand Ball Room
Beginner Session
Case Study
theaters Slides  
video_library Video  
Experience Report

The Girl with the Chisel Tip Marker

schedule 01:30 PM - 02:15 PM place Sigma
Beginner Session
Workshop
01:55
Experience Report
02:30
Case Study Experience Report Talk
02:55
Experience Report
03:15

Coffee/Tea Break

schedule 03:15 PM - 03:30 PM (15 Mins)
03:30

Rules of Simple Design

schedule 03:30 PM - 04:15 PM place Grand Ball Room
Beginner Session
Tutorial
Talk
video_library Video  
Talk
03:55

Transformation Vs Adoption

schedule 03:55 PM - 04:15 PM place Esquire
Intermediate Session
Experience Report
04:30
Talk Experience Report Workshop
video_library Video  
04:55
Experience Report
05:30
Talk Talk Demonstration
06:30
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
07:30

Closing Talk

schedule 07:30 PM - 07:45 PM place Grand Ball Room
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
08:00

Dinner, Agile Art and Networking

schedule 08:00 PM - 11:00 PM (180 Mins)
 

Agile Lifecycle

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00

How To Build Features People Will Want

schedule 09:00 AM - 10:00 AM place Grand Ball Room
Intermediate Session
Keynote
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM place Grand Ball Room
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30
Talk Talk Tutorial
11:30
Talk
theaters Slides  
Workshop
theaters Slides  
12:00

Presentation by JP Morgan [Title Sponsor]

schedule 12:00 PM - 12:30 PM place Sigma
Beginner Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
12:15

Presentation by Rally [Theme Sponsor]

schedule 12:15 PM - 12:30 PM place Grand Ball Room
Beginner Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  

Lightning Talks (3)

schedule 12:15 PM - 12:30 PM place Esquire
Advanced Session
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 Mins)
01:30
Demonstration Experience Report
video_library Video  
Workshop
01:55
Experience Report
02:30
Talk Talk
03:00

Presentation by ThoughtWorks [Gold Sponsor]

schedule 03:00 PM - 03:15 PM place Sigma
Beginner Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
03:15

Coffee/Tea Break

schedule 03:15 PM - 03:30 PM (15 Mins)
03:30
Talk Demonstration
theaters Slides  
Workshop
04:00
Experience Report
04:30
Workshop
05:00

Presentation by CollabNet [Gold Sponsor]

schedule 05:00 PM - 05:15 PM place Grand Ball Room
Beginner Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  

Presentation by PMI [Gold Sponsor]

schedule 05:00 PM - 05:15 PM place Sigma
Beginner Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
05:30

Mythbusting Software Estimation

schedule 05:30 PM - 06:15 PM place Grand Ball Room
Intermediate Session
Talk
Talk Talk
06:30
Keynote
07:30

Closing Talk

schedule 07:30 PM - 07:45 PM place Grand Ball Room
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
08:00

Dinner, Agile Art and Networking

schedule 08:00 PM - 11:00 PM (180 Mins)
 

Beyond Agile

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00

Unknown Knowns

schedule 09:00 AM - 10:00 AM place Grand Ball Room
Advanced Session
Keynote
theaters Slides  
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM place Grand Ball Room
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30

Secrets of Growing an Innovation Culture

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Grand Ball Room
Intermediate Session
Talk
Talk Tutorial
11:30
Talk Experience Report
11:55
Experience Report
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 Mins)
01:30
Case Study
theaters Slides  
Talk

Scrum of One

schedule 01:30 PM - 02:15 PM place Sigma
Intermediate Session
Demonstration
02:30
Case Study
theaters Slides  
Demonstration Talk
theaters Slides  
03:15

Coffee/Tea Break

schedule 03:15 PM - 03:30 PM (15 Mins)
03:30
Talk
theaters Slides  
Demonstration Workshop
theaters Slides  
04:30
Talk Talk
05:00

Lightning Talks (4)

schedule 05:00 PM - 05:15 PM place Sigma
Advanced Session
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
05:30

Closing Talk

schedule 05:30 PM - 05:45 PM place Grand Ball Room
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video