Final Program Schedule is live!   |   Attend our Second Annual Agile Job Fair
 

Scaling Agile Adoption Day 1

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 mins)
09:00
Keynote
theaters Slides  
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 mins)
10:30
Case Study Talk Workshop
theaters Slides  
11:30
Talk Talk
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 mins)
01:30
Experience Report Talk Workshop
02:15

Coffee/Tea Break

schedule 02:15 PM - 02:30 PM (15 mins)
02:30

To Pair, or Not to Pair

schedule 02:30 PM - 02:50 PM place Grand Ballroom 1
Beginner Session
Experience Report

Leadership in Agile Transformation

schedule 02:30 PM - 02:50 PM place Grand Ballroom 2
Intermediate Session
Experience Report

Edward De Bono's Creative Thinking meets with Agile

schedule 02:30 PM - 03:15 PM place Esquire Hall
Advanced Session
Workshop
03:00
Case Study
theaters Slides  
Experience Report
theaters Slides  
03:30

Big Agile

schedule 03:30 PM - 04:15 PM place Grand Ballroom 1
Advanced Session
Talk
Experience Report Workshop
04:30
Talk Experience Report
theaters Slides  
05:00
Experience Report Experience Report
05:30

IAmA (I Am A ... Ask Me Anything)

schedule 05:30 PM - 06:30 PM place Grand Ballroom
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
06:30

Agile Job Fair Kickoff

schedule 06:30 PM - 07:30 PM (60 mins)
07:30

Agile Job Fair + Dinner

schedule 07:30 PM - 09:30 PM (120 mins)
 

Scaling Agile Adoption Day 2

09:00
Keynote
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 mins)
10:30
Case Study

Selling Agile across the Enterprise

schedule 10:30 AM - 11:30 AM place Grand Ballroom 2
Intermediate Session
Talk
Workshop
theaters Slides  
11:30

Break

schedule 11:30 AM - 11:45 AM (15 mins)
11:45
Case Study
theaters Slides  
Case Study
theaters Slides  
Workshop
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 mins)
01:30
Case Study Experience Report

Kanban Simulation with LEGO

schedule 01:30 PM - 03:00 PM place Esquire Hall
Beginner Session
Workshop
02:25
Experience Report Experience Report
03:00
Case Study
theaters Slides  
Experience Report
03:05
Experience Report
03:30
Workshop
04:00

Hacking the Sales Process with Kanban/Agile

schedule 04:00 PM - 04:45 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Case Study
Talk
05:00
Keynote
06:15

Panel Discussion : Agile Adoption Trends in the near future

schedule 06:15 PM - 07:00 PM (45 mins)
07:00

ICAgile Sponsored Reception Dinner + Agile Job Fair

schedule 07:00 PM - 09:00 PM (120 mins)
 

Agile Lifecycle Day 1

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 mins)
09:00
Keynote
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 mins)
10:30

Sell Before you Build (MVP Hacks)

schedule 10:30 AM - 11:30 AM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Case Study
Case Study

Lean Machine

schedule 10:30 AM - 11:30 AM place Esquire Hall
Intermediate Session
Workshop
11:30

Break

schedule 11:30 AM - 11:45 AM (15 mins)
11:45
Case Study

Games Agile Teams Play

schedule 11:45 AM - 12:30 PM place Grand Ballroom 2
Intermediate Session
Demonstration
Experience Report
12:10
Experience Report
theaters Slides  
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 mins)
01:30

Techniques for Effectively Slicing User Stories

schedule 01:30 PM - 03:00 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Tutorial
Workshop Workshop
03:00

Coffee/Tea Break

schedule 03:00 PM - 03:15 PM (15 mins)
03:15

Mythbusting Software Estimation

schedule 03:15 PM - 04:00 PM place Grand Ballroom 1
Beginner Session
Talk
Talk Workshop
theaters Slides  
04:15
Experience Report Case Study
04:50
Demonstration
05:15
Talk Experience Report Workshop
06:15
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
07:30

Agile Job Fair + Reception Dinner

schedule 07:30 PM - 09:30 PM (120 mins)
 

Agile Lifecycle Day 2

09:00

How BDD can save agile

schedule 09:00 AM - 10:00 AM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Keynote
theaters Slides  
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 mins)
10:30

How much will this cost?

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Grand Ballroom 1
Beginner Session
Talk
Case Study Talk
theaters Slides  
11:15

Break

schedule 11:15 AM - 11:30 AM (15 mins)
11:30
Talk

Distributed Agile Patterns

schedule 11:30 AM - 12:30 PM place Grand Ballroom 2
Intermediate Session
Talk
Demonstration
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 mins)
01:30
Experience Report Talk
theaters Slides  
Tutorial
02:30
Experience Report Experience Report
02:35
Pecha Kucha
03:00

Don't test your code!

schedule 03:00 PM - 03:20 PM place Grand Ballroom 1
Beginner Session
Experience Report

Scrum Master Experience Report

schedule 03:00 PM - 03:20 PM place Grand Ballroom 2
Intermediate Session
Experience Report

Promiscuous Pairing - More the merrier !!!

schedule 03:00 PM - 03:45 PM place Esquire Hall
Intermediate Session
Case Study
03:30

Build it like sports teams

schedule 03:30 PM - 03:50 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Talk

It's not an Agile story

schedule 03:30 PM - 04:15 PM place Grand Ballroom 2
Beginner Session
Experience Report
03:45

The Value Simulation Game

schedule 03:45 PM - 05:15 PM place Esquire Hall
Beginner Session
Workshop
03:55

Design Thinking

schedule 03:55 PM - 04:40 PM place Grand Ballroom 1
Beginner Session
Talk
04:30
Talk
theaters Slides  
04:40

Agile Testing

schedule 04:40 PM - 05:25 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Talk
05:30

Fishbowl

schedule 05:30 PM - 06:30 PM (60 mins)