Final Schedule for Agile India 2016 is live!
 

Pre-Conference Workshop

09:00

Registration

schedule 09:00 AM - 10:00 AM (60 Mins)
10:00
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
Tutorial
theaters Slides  
Workshop
 

Agile Leadership

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00
Keynote
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 Mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30
Talk
theaters Slides  
Talk Talk Talk
11:30
Workshop

3 Minute Improv Games to Improve Your Teams

schedule 11:30 AM - 01:00 PM place Grand Ballroom 2
Beginner Session
Workshop
Workshop Workshop
theaters Slides  
01:00

Lunch

schedule 01:00 PM - 02:00 PM (60 Mins)
02:00

Building Blocks of a Knowledge Work Culture

schedule 02:00 PM - 02:45 PM place Grand Ballroom 1 people 1 Attending
Intermediate Session
Talk
Talk Talk
theaters Slides  
Talk
03:00
Experience Report

Continuous Improvement with Toyota Kata

schedule 03:00 PM - 03:20 PM place Grand Ballroom 2 people 1 Attending
Intermediate Session
Talk
Case Study Experience Report
03:30

Coffee/Tea Break

schedule 03:30 PM - 03:45 PM (15 Mins)
03:45
Talk Talk Event
theaters Slides  
video_library Video  

Small conversations lead to big change

schedule 03:45 PM - 04:30 PM place Sigma
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
04:45
Keynote
theaters Slides  
05:45

Can Data Science & Business Intelligence be Agile?
Gopal Krishnan, Walmart Labs, Raghu Kashyap, Orbitz, Joy Montello, Target and Sanghamitra Bhattacharjee, HelpChat

schedule 05:45 PM - 06:45 PM (60 Mins)
07:00

Philips Sponsored Reception Dinner

schedule 07:00 PM - 10:00 PM (180 Mins)
 

Agile Team Culture

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00

Dark Side of Collaboration

schedule 09:00 AM - 09:45 AM place Grand Ballroom
Advanced Session
Keynote
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 Mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30

The Experimentation Mindset

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Talk
Talk Case Study
theaters Slides  
Workshop
11:30

Instant Agile Team: Just Add People

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Grand Ballroom 1
Beginner Session
Talk
theaters Slides  
Talk

Deliver with Impact

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Esquire
Intermediate Session
Case Study
Talk
theaters Slides  
12:30
Talk
theaters Slides  

Minimum Viable Coaching: an experience report

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Grand Ballroom 2
Intermediate Session
Experience Report
theaters Slides  
Experience Report Experience Report
01:00

Lunch

schedule 01:00 PM - 02:00 PM (60 Mins)
02:00

Scaling Agile Principles

schedule 02:00 PM - 03:30 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Workshop
Tutorial Workshop Workshop
theaters Slides  
03:30

Coffee/Tea Break

schedule 03:30 PM - 03:45 PM (15 Mins)
03:45

See the Value

schedule 03:45 PM - 05:15 PM place Grand Ballroom 1
Beginner Session
Workshop
Tutorial Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
05:30

Scrum, the next 21 years

schedule 05:30 PM - 06:15 PM place Grand Ballroom
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
06:30

Snacks

schedule 06:30 PM - 06:45 PM (15 Mins)
06:45

Thaalavattam Project - A music jam with 100 instruments

schedule 06:45 PM - 07:30 PM (45 Mins)
07:30

Dinner and Networking

schedule 07:30 PM - 10:00 PM (150 Mins)
 

Enterprise Agile

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00

Scaling Beyond the Enterprise

schedule 09:00 AM - 09:45 AM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Keynote
theaters Slides  
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 Mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30
Keynote
11:30

Scaling Agile: A Guide for the Perplexed

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
Talk Workshop

The transformational power of LeSS and SAFe

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Sigma
Executive Session
Talk
12:30
Talk
theaters Slides  
Case Study Experience Report

Lightning Talks

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Sigma
Session
Event
theaters Slides  
video_library Video  
01:00

Lunch

schedule 01:00 PM - 02:00 PM (60 Mins)
02:00
Workshop Workshop Workshop
theaters Slides  
Workshop
03:30

Coffee/Tea Break

schedule 03:30 PM - 03:45 PM (15 Mins)
03:45
Case Study Talk Talk Talk
04:45

Data @ the core of Enterprise Agile

schedule 04:45 PM - 05:30 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Talk
Event
theaters Slides  
video_library Video  
Case Study Case Study
05:45
Keynote
theaters Slides  
06:30

Snacks

schedule 06:30 PM - 06:45 PM (15 Mins)
06:45
Panel
07:45

Scaled Agile Inc. Sponsored Reception Dinner and Networking

schedule 07:45 PM - 10:00 PM (135 Mins)
 

Continuous Delivery+DevOps

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00
Keynote
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 Mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30
Keynote
theaters Slides  
11:30
Demonstration
theaters Slides  
Talk
theaters Slides  
Talk Talk
12:15
Talk Demonstration Case Study
01:00

Lunch

schedule 01:00 PM - 02:00 PM (60 Mins)
02:00

Test Driving a React.js UI Component with Jasmine

schedule 02:00 PM - 03:30 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Demonstration
Demonstration Workshop Tutorial
03:30

Coffee/Tea Break

schedule 03:30 PM - 03:45 PM (15 Mins)
03:45

Continuous Integration for Web & JavaScript Projects

schedule 03:45 PM - 05:15 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Workshop
theaters Slides  
Demonstration Experience Report Talk
04:45
Demonstration Talk
05:30

Architecting for Continuous Delivery

schedule 05:30 PM - 06:15 PM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Keynote
06:30

Birds of Feather - Why Continuous Delivery will NOT work at my Company?

schedule 06:30 PM - 07:30 PM (60 Mins)
07:30

Chef Sponsored Reception Dinner and Networking

schedule 07:30 PM - 10:00 PM (150 Mins)
 

Lean Startup

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00
Keynote
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 Mins)
10:15

Tea/Coffee Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30
Keynote
11:15

That and all is vokay. Impact yakay?

schedule 11:15 AM - 12:00 PM place Grand Ballroom 1
Beginner Session
Talk
theaters Slides  

Principles of Lean Product Managment

schedule 11:15 AM - 12:00 PM place Grand Ballroom 2
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  

Building Your Tribe

schedule 11:15 AM - 12:00 PM place Esquire
Beginner Session
Experience Report
12:15

Applying Theory of Constraints to find your Growth Model

schedule 12:15 PM - 01:00 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Experience Report
theaters Slides  

Why Lean Startup Is Hard In Practice

schedule 12:15 PM - 01:00 PM place Grand Ballroom 2
Intermediate Session
Talk

Building a startup around conversations and communities

schedule 12:15 PM - 01:00 PM place Esquire
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
01:00

Lunch

schedule 01:00 PM - 02:00 PM (60 Mins)
02:00
Talk

Balancing Scale vs. Real Value Creation

schedule 02:00 PM - 02:45 PM place Grand Ballroom 2
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
03:00

MVP Design Hacks

schedule 03:00 PM - 03:45 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Tutorial
Talk

Fail Fast Pivot Faster

schedule 03:00 PM - 03:45 PM place Esquire
Advanced Session
Case Study
theaters Slides  
04:00

Intentions in Innovations

schedule 04:00 PM - 04:45 PM place Grand Ballroom 1
Intermediate Session
Experience Report
theaters Slides  

7 Tips for a Successful Startup Weekend

schedule 04:00 PM - 04:45 PM place Grand Ballroom 2
Beginner Session
Talk
theaters Slides  
Tutorial
05:00

100M Users. Moving to Agile at Hike

schedule 05:00 PM - 05:45 PM place Grand Ballroom 1
Executive Session
Keynote
theaters Slides  
05:45

Closing Note

schedule 05:45 PM - 06:00 PM (15 Mins)
 

Post-Conf Workshop Day 1

09:00

Registration

schedule 09:00 AM - 10:00 AM (60 Mins)
10:00
Workshop Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
 

Post-Conf Workshop Day 2

09:00

Registration

schedule 09:00 AM - 10:00 AM (60 Mins)
10:00
Workshop Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Tutorial Tutorial
video_library Video