Pre-Conf Workshop Day 1

09:30

Registration

schedule 09:30 AM - 10:00 AM (30 Mins)
10:00

Modern Agile Workshop

schedule 10:00 AM - 06:00 PM place Plumeria people 37 Attending shopping_cart Reserve Your Seat
Intermediate Session
Workshop
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
 

Pre-Conference Workshop Day 2

09:30

Registration

schedule 09:30 AM - 10:00 AM (30 Mins)
10:00
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  

The Art of Refactoring

schedule 10:00 AM - 06:00 PM place Plumeria people 33 Attending shopping_cart Reserve Your Seat
Intermediate Session
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
06:00

Invite ONLY Speaker Conclave

schedule 06:00 PM - 10:00 PM (240 Mins)
 

Agile Mindset

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00

Modern Agile

schedule 09:00 AM - 09:45 AM place Mysore Hall people 51 Attending
Executive Session
Keynote
10:00

Welcome Note

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 Mins)
10:15

Coffee Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30
Talk

Work Culture Masala: 9 keys to innovation

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Mysore Hall 2 people 19 Attending
Intermediate Session
Talk
Workshop
theaters Slides  
11:30

'Tis Better to Be Effective Than Efficient

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Mysore Hall 1 people 39 Attending
Intermediate Session
Talk

The Power of Doubt - Becoming a Software Skeptic

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Mysore Hall 2 people 14 Attending
Beginner Session
Talk
12:05

Lightning Talks

schedule 12:05 PM - 12:15 PM place Mysore Hall 3 people 12 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
12:30

Rewarding Open source with $$$

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 1 people 7 Attending
Beginner Session
Talk

Mindfulness: Cultivating Agile Minds

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 2 people 26 Attending
Intermediate Session
Talk

Importance of preparation in an agile world

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 3 people 19 Attending
Advanced Session
Talk
12:50

Lunch Break

schedule 12:50 PM - 01:45 PM (55 Mins)
01:45

Creating Great Teams - How Self-Selection Lets People Excel

schedule 01:45 PM - 02:30 PM place Mysore Hall 1 people 31 Attending
Advanced Session
Talk

How I Learnt to Stop Worrying and Love my Agile Team

schedule 01:45 PM - 02:30 PM place Mysore Hall 2 people 25 Attending
Intermediate Session
Talk

Let’s play the ‘Choose Happiness@work’ game

schedule 01:45 PM - 03:15 PM place Mysore Hall 3 people 15 Attending
Beginner Session
Workshop
02:45
Talk

Without a Data Culture, Agile is Just a Process

schedule 02:45 PM - 03:30 PM place Mysore Hall 2 people 19 Attending
Beginner Session
Case Study
theaters Slides  
03:20

Lightning Talks

schedule 03:20 PM - 03:30 PM place Mysore Hall 3 people 9 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
03:30

Coffee Break

schedule 03:30 PM - 03:45 PM (15 Mins)
03:45

Mob Programming: A Whole Team Approach

schedule 03:45 PM - 04:30 PM place Mysore Hall 1 people 33 Attending
Intermediate Session
Talk
Talk

Blow your self-sealing bubble of Beliefs ... about Agile

schedule 03:45 PM - 05:15 PM place Mysore Hall 3 people 13 Attending
Executive Session
Workshop
theaters Slides  
04:45

Agile Introverts, an Oxymoron?

schedule 04:45 PM - 05:30 PM place Mysore Hall 1 people 33 Attending
Intermediate Session
Talk

Improve together

schedule 04:45 PM - 05:30 PM place Mysore Hall 2 people 17 Attending
Intermediate Session
Workshop
05:20

Lightning Talks

schedule 05:20 PM - 05:30 PM place Mysore Hall 3 people 4 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
05:45
Keynote
video_library Video  
06:30

Closing Talk

schedule 06:30 PM - 06:45 PM (15 Mins)
06:45

Thaalavattam Project - A Music Jam Session with 100 instruments

schedule 06:45 PM - 08:15 PM place Mysore Hall people 34 Attending
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
08:15

Dinner and Networking

schedule 08:15 PM - 09:00 PM (45 Mins)
 

Agility At Scale

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00

Value Driven Development - Maximum Impact, Maximum Speed

schedule 09:00 AM - 09:45 AM place Mysore Hall people 54 Attending
Executive Session
Keynote
10:00

Welcome Note

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 Mins)
10:15

Coffee Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30

Why Scaling Agile Doesn't Work

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Mysore Hall 1 people 63 Attending
Executive Session
Talk

7 Sins of Scaling and other Agile Antipatterns

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Mysore Hall 2 people 18 Attending
Beginner Session
Talk
Workshop
11:30
Talk

Purposeful Agile

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Mysore Hall 2 people 26 Attending
Intermediate Session
Talk
12:05

Lightning Talks

schedule 12:05 PM - 12:15 PM place Mysore Hall 3 people 8 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
12:30

Scaling Product Agility: More Product, Not More Process

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 1 people 24 Attending
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
video_library Video  

The top 5 problems with distributed agile and how to solve them

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 2 people 45 Attending
Intermediate Session
Talk

Leadership Engagement - Philips Scaled Agile Transformation Journey

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 3 people 19 Attending
Advanced Session
Talk
12:50

Lunch Break

schedule 12:50 PM - 01:45 PM (55 Mins)
01:45

The Story of LeSS

schedule 01:45 PM - 02:30 PM place Mysore Hall 1 people 42 Attending
Intermediate Session
Talk

The 'Only' Two Things You Need to do to Scale Agile

schedule 01:45 PM - 02:30 PM place Mysore Hall 2 people 19 Attending
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
Workshop
02:45

Scaleable DevOps with SAFe

schedule 02:45 PM - 03:30 PM place Mysore Hall 1 people 38 Attending
Beginner Session
Talk

Designing Business Outcomes (#noprojects)

schedule 02:45 PM - 03:30 PM place Mysore Hall 2 people 35 Attending
Advanced Session
Workshop
03:20

Lightning Talks

schedule 03:20 PM - 03:30 PM place Mysore Hall 3 people 8 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
03:30

Coffee Break

schedule 03:30 PM - 03:45 PM (15 Mins)
03:45
Talk Workshop
video_library Video  

Scaling Agile - Your Challenges => Potential Solutions

schedule 03:45 PM - 05:15 PM place Mysore Hall 3 people 9 Attending
Intermediate Session
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
04:45

How to Facilitate Distributed Retrospectives

schedule 04:45 PM - 05:30 PM place Mysore Hall 1 people 48 Attending
Beginner Session
Talk
Talk
05:20

Lightning Talks

schedule 05:20 PM - 05:30 PM place Mysore Hall 3 people 6 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
05:45
Panel
theaters Slides  
06:45

Closing Talk

schedule 06:45 PM - 07:00 PM (15 Mins)
07:00

Reception Dinner

schedule 07:00 PM - 09:00 PM (120 Mins)
 

Lean Product Discovery

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00

Engineering the Switch to Digital

schedule 09:00 AM - 09:45 AM place Mysore Hall people 43 Attending
Executive Session
Keynote
theaters Slides  
10:00

Welcome Note

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 Mins)
10:15

Coffee Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30

Product Design

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Mysore Hall 1 people 30 Attending
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  

Examining the Product Owner Role

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Mysore Hall 2 people 27 Attending
Intermediate Session
Talk

A Comment on How We Learn

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Mysore Hall 3 people 10 Attending
Beginner Session
Talk
11:30

Design Thinking Vs. Lean Startup: Friends or Foes?

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Mysore Hall 1 people 38 Attending
Intermediate Session
Talk

How the Olympics Can Make You a Better Person

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Mysore Hall 2 people 20 Attending
Intermediate Session
Talk

Postmortem of an Amazing Product Everyone Loved

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Mysore Hall 3 people 5 Attending
Beginner Session
Experience Report
theaters Slides  
12:30

Business Value over Architecture?

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 1 people 31 Attending
Intermediate Session
Talk

Deliver Impact with Empathy

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 2 people 17 Attending
Intermediate Session
Experience Report

Lean Startup from the Trenches

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 3 people 21 Attending
Beginner Session
Experience Report
12:50

Lunch Break

schedule 12:50 PM - 01:45 PM (55 Mins)
01:45

Customer discovery or Product discovery?

schedule 01:45 PM - 02:30 PM place Mysore Hall 1 people 24 Attending
Advanced Session
Talk
theaters Slides  

Rapid User Validation using MVP Hacks

schedule 01:45 PM - 03:30 PM place Mysore Hall 2 people 10 Attending
Intermediate Session
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  

Sketch You Can! Demystifying a Powerful Collaboration Technique

schedule 01:45 PM - 03:15 PM place Mysore Hall 3 people 30 Attending
Beginner Session
Workshop
theaters Slides  
02:45

Lean Product Discovery in MedTech

schedule 02:45 PM - 03:30 PM place Mysore Hall 1 people 23 Attending
Intermediate Session
Case Study
theaters Slides  
03:20

Lightning Talks

schedule 03:20 PM - 03:30 PM place Mysore Hall 3 people 16 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
03:30

Coffee Break

schedule 03:30 PM - 03:45 PM (15 Mins)
03:45

MVP in FinTech

schedule 03:45 PM - 04:30 PM place Mysore Hall 1 people 15 Attending
Intermediate Session
Case Study
theaters Slides  

An Ode to the Instagram generation

schedule 03:45 PM - 04:30 PM place Mysore Hall 2 people 12 Attending
Beginner Session
Workshop
theaters Slides  

A Visual Thinking Warmup

schedule 03:45 PM - 05:15 PM place Mysore Hall 3 people 30 Attending
Beginner Session
Workshop
04:45

Improving Mobile Apps using an Analytical Feedback Approach

schedule 04:45 PM - 05:30 PM place Mysore Hall 1 people 15 Attending
Intermediate Session
Talk

Be Ready, Be Done: The Art of Slicing Stories

schedule 04:45 PM - 05:30 PM place Mysore Hall 2 people 38 Attending
Beginner Session
Talk
05:45

Conversations with Machines

schedule 05:45 PM - 06:30 PM place Mysore Hall people 42 Attending
Intermediate Session
Keynote
theaters Slides  
06:45

Closing Talk

schedule 06:45 PM - 07:00 PM (15 Mins)
07:00

Social Event with Reception Dinner

schedule 07:00 PM - 09:00 PM (120 Mins)
 

Continuous Delivery & DevOps

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00
Keynote
10:00

Welcome Note

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 Mins)
10:15

Coffee Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 Mins)
10:30
Talk

The Technical Debt Trap

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Mysore Hall 2 people 34 Attending
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
Demonstration
theaters Slides  
11:30

Testing Strategy: New Model, Better Outcome

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Mysore Hall 1 people 35 Attending
Beginner Session
Talk

Lessons Learned by Quitting TDD

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Mysore Hall 2 people 18 Attending
Advanced Session
Experience Report
theaters Slides  
video_library Video  
12:30

DevOps lead IT Transformation story of an Investment Bank

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 1 people 39 Attending
Intermediate Session
Experience Report

Release Status Analyser to bring more agility @ work

schedule 12:30 PM - 12:50 PM place Mysore Hall 2 people 18 Attending
Advanced Session
Demonstration
Demonstration
theaters Slides  
12:50

Lunch Break

schedule 12:50 PM - 01:35 PM (45 Mins)
01:35

UI Automation Success: Keeping Pace with Product Evolution

schedule 01:35 PM - 02:20 PM place Mysore Hall 1 people 18 Attending
Intermediate Session
Talk

Refactoring Legacy Code Guided by Simple Design

schedule 01:35 PM - 02:20 PM place Mysore Hall 2 people 16 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  

NoEstimates?

schedule 01:35 PM - 03:05 PM place Mysore Hall 3 people 50 Attending
Intermediate Session
Workshop
theaters Slides  
02:30

Diffy : Catching bugs without writing tests

schedule 02:30 PM - 03:15 PM place Mysore Hall 1 people 28 Attending
Beginner Session
Demonstration

Mentoring technical practices, what works and not

schedule 02:30 PM - 03:15 PM place Mysore Hall 2 people 28 Attending
Intermediate Session
Talk
03:05

Lightning Talks

schedule 03:05 PM - 03:15 PM place Mysore Hall 3 people 15 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
03:15

Coffee Break

schedule 03:15 PM - 03:30 PM (15 Mins)
03:30
Talk Case Study Workshop
04:30
Experience Report

Path to Devops: Cloud Native Applications

schedule 04:30 PM - 04:50 PM place Mysore Hall 2 people 26 Attending
Intermediate Session
Experience Report
theaters Slides  
05:00

Continuous Delivery Sounds Great but it Won't Work Here

schedule 05:00 PM - 05:45 PM place Mysore Hall people 73 Attending
Intermediate Session
Keynote
05:45

Closing Talk

schedule 05:45 PM - 06:00 PM (15 Mins)
 

Post-Conference Workshop Day 1

09:30

Registration

schedule 09:30 AM - 10:00 AM (30 Mins)
10:00
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
 

Post-Conference Workshop Day 2

09:30

Registration

schedule 09:30 AM - 10:00 AM (30 Mins)
10:00
Workshop
video_library Video