Day 1

08:00

Registration/Snacks

schedule 08:00 AM - 09:00 AM (60 Mins)
09:00

Opening speech with Mr Chan Cheow Hoe, GovTech’s Government CIO

schedule 09:00 AM - 09:20 AM (20 Mins)
09:20

The Future has Arrived

schedule 09:20 AM - 10:05 AM place Grand Marquee
Beginner Session
Keynote
10:05

Break/Snacks

schedule 10:05 AM - 10:35 AM (30 Mins)
10:35
Experience Report Talk

The Future of Test Automation

schedule 10:35 AM - 11:20 AM place Legends III
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
11:20

Break

schedule 11:20 AM - 11:30 AM (10 Mins)
11:30

Unit Test Craftsmanship

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Legends I
Intermediate Session
Demonstration
Talk

The Story of LeSS

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Legends III
Intermediate Session
Talk
12:15

Break

schedule 12:15 PM - 12:25 PM (10 Mins)
12:25
Talk Talk Demonstration
01:10

Lunch

schedule 01:10 PM - 01:30 PM (20 Mins)
01:30
Keynote
01:50

Lunch

schedule 01:50 PM - 02:10 PM (20 Mins)
02:10
Talk

User Experience for Product Managers

schedule 02:10 PM - 02:55 PM place Legends II
Intermediate Session
Talk
Talk
02:55

Break

schedule 02:55 PM - 03:05 PM (10 Mins)
03:05
Demonstration
theaters Slides  

Agile Marketing

schedule 03:05 PM - 03:50 PM place Legends II
Intermediate Session
Talk
Workshop
03:50

Break

schedule 03:50 PM - 04:00 PM (10 Mins)
04:00
Talk

Making Better Mistakes Tomorrow

schedule 04:00 PM - 04:45 PM place Legends II
Intermediate Session
Talk

#BugsZero

schedule 04:00 PM - 04:45 PM place Legends III
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
04:45

Break/Snacks

schedule 04:45 PM - 05:15 PM (30 Mins)
05:15

Modern Agile

schedule 05:15 PM - 06:00 PM place Grand Marquee
Executive Session
Keynote
theaters Slides  
06:00

Evening Chill-Out at Exhibit

schedule 06:00 PM - 08:00 PM (120 Mins)
 

Day 2

08:30

Snacks

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00
Keynote
theaters Slides  
09:45

Break/Snacks

schedule 09:45 AM - 10:15 AM (30 Mins)
10:15

The Art of Refactoring

schedule 10:15 AM - 11:00 AM place Legends I
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  

Dark Side of Collaboration

schedule 10:15 AM - 11:00 AM place Legends II
Advanced Session
Talk
Talk
11:00

Break

schedule 11:00 AM - 11:10 AM (10 Mins)
11:10
Talk Experience Report Talk
theaters Slides  
11:55

Break

schedule 11:55 AM - 12:05 PM (10 Mins)
12:05

Strategic Code Deletion

schedule 12:05 PM - 12:50 PM place Legends I
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
Talk Talk
12:50

Lunch

schedule 12:50 PM - 01:50 PM (60 Mins)
01:50
Talk
theaters Slides  
Talk
theaters Slides  

Friction

schedule 01:50 PM - 02:35 PM place Legends III
Intermediate Session
Talk
02:35

Break

schedule 02:35 PM - 02:45 PM (10 Mins)
02:45
Demonstration Talk Talk
03:30

Break

schedule 03:30 PM - 03:40 PM (10 Mins)
03:40
Talk Case Study

How to Stop Hating your Tests

schedule 03:40 PM - 04:25 PM place Legends III
Intermediate Session
Talk
04:25

Break/Snacks

schedule 04:25 PM - 04:55 PM (30 Mins)
04:55
Keynote
theaters Slides  
05:40

Closing Talk

schedule 05:40 PM - 05:50 PM (10 Mins)