Agiledc 2015 Day 1

08:30

AGILEDC Opening Remarks

schedule 08:30 AM - 08:50 AM (20 mins)
08:50

Keynote: "Technical Excellence. You Need It.", James Grenning

schedule 08:50 AM - 09:35 AM (45 mins)
09:35

Coffee & Networking

schedule 09:35 AM - 10:00 AM (25 mins)
10:00
Talk
video_library Video  
Talk
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
Workshop Case Study Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
10:45

Coffee & Networking

schedule 10:45 AM - 11:00 AM (15 mins)
11:00
Others
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
video_library Video  
Talk
video_library Video  
11:45

Lunch & Networking

schedule 11:45 AM - 01:00 PM (75 mins)
01:00
Talk
video_library Video  
Talk
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk Talk
video_library Video  
Talk
video_library Video  
01:45
Event
theaters Slides  
video_library Video  
Event
theaters Slides  
video_library Video  
02:00
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
video_library Video  
Talk
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Demonstration
video_library Video  
02:45
Event
theaters Slides  
video_library Video  
Event
theaters Slides  
video_library Video  
03:00
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
Workshop
video_library Video  
Workshop Experience Report
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
video_library Video  
Event
theaters Slides  
video_library Video  
03:45
Event
theaters Slides  
video_library Video  
Event
theaters Slides  
video_library Video  
04:00
Talk
video_library Video  
Event
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Case Study
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
video_library Video  
Talk
video_library Video  
Talk
video_library Video  
Event
theaters Slides  
video_library Video  
05:00

Closing Reception, Networking and Raffle

schedule 05:00 PM - 07:00 PM (120 mins)