Agile DC

08:30

Welcome Address

schedule 08:30 AM - 08:45 AM (15 mins)
08:45

KEYNOTE

schedule 08:45 AM - 09:45 AM (60 mins)
10:00
Talk
video_library Video  
11:00

BREAK

schedule 11:00 AM - 11:30 AM (30 mins)
11:30
Talk
video_library Video  
12:30

LUNCH & NETWORKING

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 mins)
01:15
01:45
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
02:15

BREAK

schedule 02:15 PM - 02:30 PM (15 mins)
02:30
Workshop
video_library Video  
03:30

BREAK

schedule 03:30 PM - 04:00 PM (30 mins)
04:00
Talk
video_library Video  
05:00

Reception & Networking

schedule 05:00 PM - 06:00 PM (60 mins)