Business Agility 2017 Day 1

Thu, Feb 23
Timezone: America/New_York (EST)
07:30

    Registration - 60 mins

08:30

    Conference Opening - 10 mins

08:40
    09:00
      09:20
        09:40

          Panel Discussion on Learning Organizations - 50 mins

        10:30

          Break - 20 mins

        10:50
          11:10
            11:30
              11:50

                Measures for Agility Deep Dive - 40 mins

              12:30

                Lunch - 60 mins

              13:30
                13:50
                  14:10
                    14:30

                      Futurespective: Business Agility Achieved - 50 mins

                    15:20

                      Break - 20 mins

                    15:40
                      16:00
                        16:20

                          Renee Troughton - Reality Bites and Stranger Things - 20 mins

                        16:40

                          Levels of Leadership Agility - 30 mins

                        Business Agility 2017 Day 2

                        Fri, Feb 24
                        Timezone: America/New_York (EST)
                        08:40
                          09:00
                            09:20
                              09:40

                                Transformation pitch - How to model Agile values and principles - 50 mins

                              10:30

                                Break - 20 mins

                              10:50
                                11:10
                                  11:30
                                    11:50

                                      Innovation Research: Thriving in Disruption - 40 mins

                                    12:30

                                      Lunch - 60 mins

                                    13:30
                                      13:50
                                        14:10

                                          Chip Loving and Jason Hall - Sustaining Happinness Once You Have It - 20 mins

                                        14:30

                                          Lean Coffee: Driving an Engaged and Productive Workforce - 50 mins

                                        15:20

                                          Break - 20 mins

                                        15:40
                                          16:00
                                            16:20
                                              16:40

                                                Simultaneous Surveys on Leading Change - 30 mins