Pre-Conference Workshop

09:30

Registration

schedule 09:30 AM - 10:00 AM (30 mins)
10:00
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
 

Eclipse Summit 2016 Day 1

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 mins)
09:00

Open IoT

schedule 09:00 AM - 09:45 AM place Sigma Hall people 6 Attending
Executive Session
Keynote
10:00

Opening Talk

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 mins)
10:30

The Eclipse Way

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Sigma Hall 1 people 4 Attending
Beginner Session
Talk

Building an open Internet of Things: an overview of Eclipse IoT

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Sigma Hall 2 people 4 Attending
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
11:30
Demonstration

IOT curry prepared with Eclipse and Edison

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Sigma Hall 2 people 6 Attending
Beginner Session
Demonstration
video_library Video  
12:30
Talk
theaters Slides  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
01:15

Lunch

schedule 01:15 PM - 02:15 PM (60 mins)
02:15

Invokedynamic under the hood

schedule 02:15 PM - 03:00 PM place Sigma Hall 1 people 5 Attending
Intermediate Session
Talk
Demonstration
video_library Video  
03:00

Coffee/Tea Break

schedule 03:00 PM - 03:15 PM (15 mins)
03:15

Preparing your code for JDK 9

schedule 03:15 PM - 04:00 PM place Sigma Hall 1 people 5 Attending
Intermediate Session
Talk
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
03:40
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
04:15

Cloud development using Eclipse

schedule 04:15 PM - 04:35 PM place Sigma Hall 1 people 4 Attending
Intermediate Session
Demonstration

Evolving APIs and plug-in versions using PDE & More !

schedule 04:15 PM - 04:35 PM place Sigma Hall 2 people 1 Attending
Beginner Session
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
04:45
Demonstration

Playing with models on the new EMFStore

schedule 04:45 PM - 05:05 PM place Sigma Hall 2 people 2 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
05:15

Build, run and manage MobileFirst apps using Eclipse

schedule 05:15 PM - 06:00 PM place Sigma Hall 1 people 4 Attending
Beginner Session
Talk

Follow your code: Node/V8 tracing

schedule 05:15 PM - 06:00 PM place Sigma Hall 2 people 2 Attending
Advanced Session
Talk
video_library Video  
 

Eclipse Summit 2016 Day 2

09:00

Tech Driven Innovation in Indian Context

schedule 09:00 AM - 09:20 AM place Sigma Hall people 5 Attending
Intermediate Session
Keynote
theaters Slides  
09:30

Important Announcements

schedule 09:30 AM - 09:45 AM (15 mins)
09:45

Coffee/Tea Break

schedule 09:45 AM - 10:00 AM (15 mins)
10:00

Runtime Specialization - Java has never been so dynamic before

schedule 10:00 AM - 10:45 AM place Sigma Hall 1 people 6 Attending
Advanced Session
Talk

Eclipse 4 migration overview

schedule 10:00 AM - 10:45 AM place Sigma Hall 2
Beginner Session
Talk
video_library Video  
11:00

Faster index for Java, from crazy idea to reality

schedule 11:00 AM - 11:45 AM place Sigma Hall 1 people 4 Attending
Beginner Session
Talk

Unleashing the Power of Automated Refactoring with JDT

schedule 11:00 AM - 11:45 AM place Sigma Hall 2 people 2 Attending
Intermediate Session
Demonstration
12:00
Talk

Mastering your Eclipse IDE - Tips, Tricks, Java 8 tooling & More!

schedule 12:00 PM - 12:45 PM place Sigma Hall 2 people 5 Attending
Beginner Session
Demonstration
video_library Video  
12:55
Talk

New and Advanced Debugging Tips And Profiling

schedule 12:55 PM - 01:15 PM place Sigma Hall 2 people 3 Attending
Intermediate Session
Demonstration
video_library Video  
01:15

Lunch

schedule 01:15 PM - 02:00 PM (45 mins)
02:00
Talk Talk
video_library Video  
02:30

JDK-9 - Modules and Java Linker (JLink)

schedule 02:30 PM - 03:15 PM place Sigma Hall 1 people 4 Attending
Intermediate Session
Talk

Eclipse Xtend - a better Java with less "noise"

schedule 02:30 PM - 03:15 PM place Sigma Hall 2 people 1 Attending
Intermediate Session
Talk
video_library Video  
03:15

Coffee/Tea Break

schedule 03:15 PM - 03:30 PM (15 mins)
03:30

Welcoming G1 Garbage Collector With Eclipse

schedule 03:30 PM - 04:15 PM place Sigma Hall 1 people 3 Attending
Intermediate Session
Talk
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
04:30

Building an Open Source Community

schedule 04:30 PM - 04:50 PM place Sigma Hall people 5 Attending
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
05:00
Keynote
theaters Slides  
05:45

Closing Talk

schedule 05:45 PM - 06:00 PM (15 mins)