Eclipse Summit 2017

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 Mins)
09:00

Challenges in using accelarators via programming languages

schedule 09:00 AM - 09:20 AM place Cauvery people 24 Attending
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
09:30

Opening Talk

schedule 09:30 AM - 09:45 AM (15 Mins)
09:45

Coffee/Tea Break

schedule 09:45 AM - 10:00 AM (15 Mins)
10:00
Talk
theaters Slides  
video_library Video  

Gateway design with Eclipse Kura - Taking to new heights

schedule 10:00 AM - 11:30 AM place Brahmaputra people 7 Attending
Intermediate Session
Tutorial
video_library Video  
11:00
Lightning Talk
theaters Slides  
video_library Video  
11:30

Natural Language Processing & Java

schedule 11:30 AM - 11:50 AM place Cauvery people 24 Attending
Beginner Session
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
12:00
Talk
theaters Slides  
video_library Video  

The Vert.x Way

schedule 12:00 PM - 12:20 PM place Brahmaputra people 12 Attending
Intermediate Session
Demonstration
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 Mins)
01:30

Language Server Protocol: Why the hype?

schedule 01:30 PM - 02:15 PM place Cauvery people 22 Attending
Intermediate Session
Keynote
video_library Video  
02:30
Demonstration
theaters Slides  

What's new in Eclipse Oxygen!

schedule 02:30 PM - 02:50 PM place Brahmaputra people 14 Attending
Beginner Session
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
03:00

Coffee/Tea Break

schedule 03:00 PM - 03:15 PM (15 Mins)
03:15

Towards a better parallelism

schedule 03:15 PM - 04:00 PM place Cauvery people 18 Attending
Intermediate Session
Lightning Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
03:45
Talk
video_library Video  
04:15
Demonstration
theaters Slides  
video_library Video  

Show and tell: Generator patterns and new use cases

schedule 04:15 PM - 04:35 PM place Brahmaputra people 13 Attending
Intermediate Session
Case Study
video_library Video  
04:45
Panel
theaters Slides  
video_library Video  
05:15

Closing Talk

schedule 05:15 PM - 05:30 PM (15 Mins)