Gatineau Ottawa Agile Tour 2015 Day 1

Mon, Nov 23
08:00

    Registration - 60 mins

09:00

    Keynote #1 - Richard Sheridan - 60 mins

10:00

    Break - 15 mins

10:15
11:15

    Break - 15 mins

11:30
12:30

    Lunch - 45 mins

01:15

    Keynote 2 - Gil Broza - 60 mins

02:15

    Break - 15 mins

02:30
04:00

    Break - 15 mins

04:15
05:15

    Lightning talks and close - 30 mins