Gatineau-Ottawa Agile Tour 2016 Day 1

07:00

Registration and Breakfast

schedule 07:00 AM - 08:30 AM (90 mins)
08:30

Keynote 1: The uncertainty advantage - Doc Norton

schedule 08:30 AM - 09:30 AM (60 mins)
09:30

Break

schedule 09:30 AM - 09:45 AM (15 mins)
09:45
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk Workshop
video_library Video  
Case Study
video_library Video  
Experience Report
theaters Slides  
video_library Video  
10:30

Break

schedule 10:30 AM - 10:45 AM (15 mins)
10:45
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Case Study
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
12:15

Lunch Break

schedule 12:15 PM - 01:00 PM (45 mins)
01:00

Keynote 2: Leading with imperfect feet - Dave Dame

schedule 01:00 PM - 01:45 PM (45 mins)
01:45

Break

schedule 01:45 PM - 02:00 PM (15 mins)
02:00
Workshop Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Tutorial
theaters Slides  
video_library Video  
Experience Report
theaters Slides  
video_library Video  
Talk
video_library Video  
02:45

Break

schedule 02:45 PM - 03:00 PM (15 mins)
03:00
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
Case Study Tutorial
theaters Slides  
video_library Video  
Experience Report
theaters Slides  
video_library Video  
Talk Talk
03:45

Break

schedule 03:45 PM - 04:00 PM (15 mins)
04:00

Keynote 3: The Power of Play: Transforming Agile Teams - Laura Powers

schedule 04:00 PM - 04:45 PM (45 mins)
04:45

Lightning talks

schedule 04:45 PM - 05:00 PM (15 mins)
05:00

Closing and overtime!

schedule 05:00 PM - 05:30 PM (30 mins)