Final Conference Schedule is now live!
 

Open Web Conf

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 mins)
09:00
Keynote
10:00

Welcome Talk by Naresh Jain

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 mins)
10:15

Tea/Coffee Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 mins)
10:30

ES6 Right Now

schedule 10:30 AM - 12:00 PM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Workshop
Demonstration
theaters Slides  
11:30
Demonstration
12:15

Lunch

schedule 12:15 PM - 01:30 PM (75 mins)
01:30

MV* - Practical Applications with CanJS

schedule 01:30 PM - 03:00 PM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Tutorial
theaters Slides  
Demonstration
02:30
Demonstration
03:15

Tea/Coffee Break

schedule 03:15 PM - 03:30 PM (15 mins)
03:30

Fun with JavaScript and Arduino

schedule 03:30 PM - 04:15 PM place Grand Ballroom
Beginner Session
Talk
Talk
03:55

Memory Leaks in JavaScript

schedule 03:55 PM - 04:15 PM place ESquire Hall
Beginner Session
Talk
theaters Slides  
04:15

Break

schedule 04:15 PM - 04:30 PM (15 mins)
04:30
Keynote
05:30

Closing Talk

schedule 05:30 PM - 06:00 PM (30 mins)
 

jQuery Conf 2015 Day 1

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 mins)
09:00
Keynote
theaters Slides  
10:00

Welcome Talk by Naresh Jain

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 mins)
10:15

Tea/Coffee Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 mins)
10:30

Grunt - A Bitovi Case Study

schedule 10:30 AM - 10:50 AM place Grand Ballroom
Beginner Session
Demonstration
theaters Slides  

Scientific Computing with Javascript

schedule 10:30 AM - 10:50 AM place ESquire Hall
Intermediate Session
Talk
11:00

Test Driving a jQuery Plugin

schedule 11:00 AM - 12:30 PM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Demonstration
Tutorial
theaters Slides  
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 mins)
01:30
Keynote
theaters Slides  
02:15

Hackathon Launch

schedule 02:15 PM - 02:30 PM (15 mins)
02:45
Talk Talk
03:10

Tea/Coffee Break

schedule 03:10 PM - 03:30 PM (20 mins)
03:30

Securing jQuery Code

schedule 03:30 PM - 04:15 PM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  

Performance beyond Page Load

schedule 03:30 PM - 04:15 PM place ESquire Hall
Advanced Session
Talk
04:30

Building Up the Community

schedule 04:30 PM - 05:15 PM place Grand Ballroom
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
05:15

Networking/Dinner & Hackathon

schedule 05:15 PM - 10:00 PM (285 mins)
 

jQuery Conf 2015 Day 2

09:00

Don't Make These jQuery Mistakes

schedule 09:00 AM - 10:00 AM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Keynote
10:00

Important Announcements by Naresh Jain

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 mins)
10:15

Tea/Coffee Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 mins)
10:30

A Sip of ReactJS

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Grand Ballroom
Beginner Session
Talk
Demonstration
11:30

Functional Reactive Programming in your browser

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
Talk
12:15

Lunch

schedule 12:15 PM - 01:30 PM (75 mins)
01:30

Why is React “functional"?

schedule 01:30 PM - 02:15 PM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
02:15

Fishbowl - Future of JavaScript Frameworks

schedule 02:15 PM - 03:00 PM (45 mins)
03:00

Tea/Coffee Break

schedule 03:00 PM - 03:30 PM (30 mins)
03:30

Real World WebRTC

schedule 03:30 PM - 04:30 PM place Grand Ballroom
Intermediate Session
Keynote
theaters Slides  
04:30

Hackathon Demos

schedule 04:30 PM - 05:30 PM (60 mins)
05:30

Announce Hackathon Winners & Closing Talk

schedule 05:30 PM - 06:00 PM (30 mins)