Regional Scrum Gathering Tokyo 2018 Day 1

09:00

Registration

schedule 09:00 AM - 10:00 AM (60 Mins)
10:00

Welcome Note

schedule 10:00 AM - 10:10 AM (10 Mins)
10:10
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
11:40

LunchBreak

schedule 11:40 AM - 01:00 PM (80 Mins)
01:00
Talk
video_library Video  

Cultural context is everything

schedule 01:00 PM - 01:45 PM place HALL B (Simultaneous Interpereting)
Intermediate Session
Talk
video_library Video  
02:00
Case Study
video_library Video  
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
02:45

Break

schedule 02:45 PM - 03:15 PM (30 Mins)
03:15

An Agile Way as an SET at LINE

schedule 03:15 PM - 04:00 PM place HALL A people 4 Attending
Intermediate Session
Talk
video_library Video  

6 Years Of Teaching Certified Scrum Developers: Re-spec, Re-design & Re-entry

schedule 03:15 PM - 04:00 PM place HALL B (Simultaneous Interpereting) people 1 Attending
Beginner Session
Experience Report
video_library Video  
04:15
Talk
theaters Slides  
video_library Video  

Walking Scrum History with Patterns

schedule 04:15 PM - 05:00 PM place HALL B (Simultaneous Interpereting) people 3 Attending
Beginner Session
Talk
theaters Slides  
video_library Video  
 

Regional Scrum Gathering Tokyo 2018 Day 2

09:30

Registration

schedule 09:30 AM - 10:00 AM (30 Mins)
10:00

Welcome Note

schedule 10:00 AM - 10:10 AM people 2 Attending
Session
Event
theaters Slides  
video_library Video  
10:10
Keynote
theaters Slides  
video_library Video  
11:40

LunchBreak

schedule 11:40 AM - 01:00 PM (80 Mins)
01:00
Case Study
video_library Video  

Scrumが難しいのは幻想 -情熱の再定義-

schedule 01:00 PM - 01:45 PM place HALL B (Simultaneous Interpereting) people 3 Attending
Intermediate Session
Experience Report
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
02:00
Experience Report
video_library Video  
Experience Report
theaters Slides  
video_library Video  
02:20

「ふりかえり」の始め方と続け方

schedule 02:20 PM - 02:40 PM place HALL A people 2 Attending
Beginner Session
Case Study
video_library Video  

アジャイル開発をさらに進化させる組織KPI導入のすすめ

schedule 02:20 PM - 02:40 PM place HALL B (Simultaneous Interpereting) people 2 Attending
Intermediate Session
Experience Report
theaters Slides  
video_library Video  
02:40

Break

schedule 02:40 PM - 03:15 PM (35 Mins)
03:15
Case Study
theaters Slides  
video_library Video  
Experience Report
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
03:35
Case Study
theaters Slides  
video_library Video  
04:15
Talk
video_library Video  

Teamwork Revolution - モブプログラミングという働き方 -

schedule 04:15 PM - 05:00 PM place HALL B (Simultaneous Interpereting) people 1 Attending
Beginner Session
Case Study
video_library Video  
 

Regional Scrum Gathering Tokyo 2018 Day 3

09:30

Registration

schedule 09:30 AM - 10:00 AM (30 Mins)
10:00

Openspace

schedule 10:00 AM - 12:40 PM place HALL A
Session
Event
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
12:40

Closing Keynote

schedule 12:40 PM - 02:10 PM people 2 Attending
Beginner Session
Keynote
theaters Slides  
video_library Video