Selenium Conf 2016 Day 1

08:30

Registration

schedule 08:30 AM - 09:00 AM (30 mins)
09:00

Selenium: State of the Union

schedule 09:00 AM - 09:45 AM place Grand Ball Room 1 people 7 Attending
Intermediate Session
Keynote
theaters Slides  
09:45

Welcome Note

schedule 09:45 AM - 10:15 AM (30 mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 mins)
10:30

Advanced Appium

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Grand Ball Room 1 people 2 Attending
Advanced Session
Talk

Practical Tips & Tricks for Selenium

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Grand Ball Room 2 people 4 Attending
Intermediate Session
Demonstration

Testing as a Container : Using Docker with selenium and friends to ship fast

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place ESquire Hall 1 people 2 Attending
Intermediate Session
Demonstration

Selenium 3 Bug Bash

schedule 10:30 AM - 12:30 PM place ESquire Hall 2
Session
Event
video_library Video  
11:30

[More] Reliable and Trustworthy Automated GUI Tests

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Grand Ball Room 1 people 8 Attending
Intermediate Session
Talk

Help me help you - contribute to the Selenium project

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place Grand Ball Room 2 people 1 Attending
Beginner Session
Talk
theaters Slides  
Demonstration
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 mins)
01:30

Automated Analytics Testing with Open Source Tools

schedule 01:30 PM - 02:15 PM place Grand Ball Room 1 people 8 Attending
Intermediate Session
Talk

Lightning Talks

schedule 01:30 PM - 02:15 PM place Grand Ball Room 2 people 1 Attending
Session
Event
theaters Slides  
video_library Video  
Demonstration

Selenium 3 Bug Bash

schedule 01:30 PM - 03:00 PM place ESquire Hall 2
Session
Event
video_library Video  
02:30
Talk

It Is All About Prioritization, At The End Of The Day

schedule 02:30 PM - 02:50 PM place Grand Ball Room 2 people 3 Attending
Intermediate Session
Talk
theaters Slides  

Selenium integrated with IBM Rational Functional Tester

schedule 02:30 PM - 02:50 PM place ESquire Hall 1 people 3 Attending
Intermediate Session
Demonstration
03:00

Coffee/Tea

schedule 03:00 PM - 03:15 PM (15 mins)
03:15

Statistical Element Locator

schedule 03:15 PM - 04:00 PM place Grand Ball Room 1 people 5 Attending
Intermediate Session
Talk
Talk

Test Data - Food for your Test Automation Framework!

schedule 03:15 PM - 04:00 PM place ESquire Hall 1 people 4 Attending
Intermediate Session
Demonstration

Selenium 3 Bug Bash

schedule 03:15 PM - 06:00 PM place ESquire Hall 2
Session
Event
video_library Video  
04:15
Talk Talk
theaters Slides  

Automating the Responsive Web Design Testing

schedule 04:15 PM - 05:00 PM place ESquire Hall 1 people 4 Attending
Intermediate Session
Demonstration
05:15

Brace yourself from an automation death trap

schedule 05:15 PM - 06:00 PM place Grand Ball Room 1 people 3 Attending
Intermediate Session
Case Study
Experience Report

Hands-on guide to Object Identification

schedule 05:15 PM - 06:00 PM place ESquire Hall 1 people 1 Attending
Beginner Session
Tutorial
06:15

Q & A with the Selenium Committee

schedule 06:15 PM - 07:00 PM place Grand Ball Room 1 people 4 Attending
Intermediate Session
Keynote
theaters Slides  
07:00

Snacks

schedule 07:00 PM - 07:30 PM (30 mins)
07:30

Thaalavattam Project - A music jam with 100 instruments

schedule 07:30 PM - 09:00 PM (90 mins)
09:00

Reception Dinner Sponsored by Sauce Labs

schedule 09:00 PM - 10:30 PM (90 mins)
 

Selenium Conf 2016 Day 2

09:00

Checking as a Service

schedule 09:00 AM - 09:45 AM place Grand Ball Room 1 people 4 Attending
Beginner Session
Keynote
10:00

Important Annoucements

schedule 10:00 AM - 10:15 AM (15 mins)
10:15

Coffee/Tea Break

schedule 10:15 AM - 10:30 AM (15 mins)
10:30

Understanding UX, and approaches to measuring and testing UX

schedule 10:30 AM - 11:15 AM place Grand Ball Room 1 people 4 Attending
Beginner Session
Talk
Talk
theaters Slides  
Demonstration
theaters Slides  

Selenium 3 Bug Bash

schedule 10:30 AM - 12:30 PM place ESquire Hall 2 people 1 Attending
Session
Event
video_library Video  
11:30
Case Study
theaters Slides  
Talk

Robot Handles - Giving Selenium a Helping Hand

schedule 11:30 AM - 12:15 PM place ESquire Hall 1 people 3 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  
12:30

Lunch

schedule 12:30 PM - 01:30 PM (60 mins)
01:30

The Mobile Grid – Getting Started for Android & iOS

schedule 01:30 PM - 02:15 PM place Grand Ball Room 1 people 10 Attending
Beginner Session
Talk

One page to test them all!

schedule 01:30 PM - 03:00 PM place Grand Ball Room 2 people 2 Attending
Intermediate Session
Case Study

Debriefing the Session Notes for Exploratory Testing

schedule 01:30 PM - 03:00 PM place ESquire Hall 1 people 1 Attending
Intermediate Session
Workshop
theaters Slides  

Selenium 3 Bug Bash

schedule 01:30 PM - 03:00 PM place ESquire Hall 2
Session
Event
video_library Video  
02:30

The Interviewer, Interviewee and vice-versa

schedule 02:30 PM - 02:50 PM place Grand Ball Room 1 people 3 Attending
Beginner Session
Talk
03:00

Coffee/Tea Break

schedule 03:00 PM - 03:15 PM (15 mins)
03:15

Advanced Automated Visual Testing With Selenium

schedule 03:15 PM - 04:00 PM place Grand Ball Room 1 people 6 Attending
Beginner Session
Talk

Generating and Running 1,000,000 Selenium tests in 60 minutes

schedule 03:15 PM - 04:00 PM place Grand Ball Room 2 people 7 Attending
Advanced Session
Talk
theaters Slides  
Demonstration

Selenium 3 Bug Bash

schedule 03:15 PM - 04:00 PM place ESquire Hall 2
Session
Event
video_library Video  
04:15
Talk Case Study

Automated Accessibility Testing

schedule 04:15 PM - 04:35 PM place ESquire Hall 1 people 5 Attending
Intermediate Session
Demonstration
theaters Slides  

Selenium 3 Bug Bash Wrap-up

schedule 04:15 PM - 05:00 PM place ESquire Hall 2
Session
Event
theaters Slides  
video_library Video  
04:45

Demos

schedule 04:45 PM - 05:05 PM place ESquire Hall 1 people 4 Attending
Session
Event
theaters Slides  
video_library Video  
05:15

Selenium 3 Bug Bash Showcase

schedule 05:15 PM - 05:45 PM (30 mins)
05:45

Closing Talk

schedule 05:45 PM - 06:00 PM (15 mins)
 

Post Conference Workshops

09:30

Registration

schedule 09:30 AM - 10:00 AM (30 mins)
10:00

Appium Workshop

schedule 10:00 AM - 06:00 PM place Sigma Hall 2 people 1 Attending shopping_cart Reserve Your Seat
Beginner Session
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video  
Workshop
theaters Slides  
video_library Video